TattooNet

Over de website

Tattoonet is een website voor mensen die geintereseert zijn in tattoos. Wij zijn geen tattooshop maar een website die tattoos van artiesten laat zien, als we weten door wie / welke shop de tattoo gezet is kunt u de artiest vinden door op de pagina van de foto te kijken.

Door een account te maken krijgt u een eigen profiel pagina. Met een account kunt u afbeeldingen toevoegen aan uw favorieten zodat u deze later makkelijk terug kunt vinden op uw profiel en reacties plaatsen. Ook kunt u zelf afbeeldingen plaatsen, deze worden door de redactie bekeken en als ze niet aanstootgevend zijn openbaar gemaakt.

Disclaimer

We proberen zoveel mogelijk de artiest / shop te vermelden, heeft u een tattoo / ontwerp gemaakt en wilt u uw naam / shop vermeld hebben of verwijderd van de site dan doen wij dit zo spoedig mogelijk. U kunt dan contact opnemen via onderstaande pagina.

Reacties kunnen ten alle tijden verwijderd worden door de redactie. In elke vorm beledigende reacties (racistisch, disriminerend etc) zijn niet toegestaan en worden verwijderd door de redactie.

Mocht er een afbeelding op de website staan dan kunt u contact opnemen en wordt deze zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.

Door de redactie.Contact pagina